ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

Με την ευκαιρία της λήξης του διδακτικού έτους 2021-2022, ο Σύλλογος Διδασκόντων & ο Διευθυντής του Σχολείου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους γονείς των μαθητών/τριών του Σχολείου μας για την άριστη συνεργασία, χάρη στην οποία ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια φετινής χρονιάς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, τα μέλη του οποίου κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες και υπηρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο τον θεσμό του Συλλόγου Γονέων, χωρίς μάλιστα τη δυνατότητα πραγματοποίησης δραστηριοτήτων που θα πρόσφεραν σημαντικούς πόρους. Ελπίζουμε την επόμενη σχολική χρονιά να υπάρχει η δυνατότητα για περισσότερες δράσεις.

Ευχαριστούμε πολύ και τις οικογένειες Φαρίδη,  Δημητρίου για την σημαντική δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού.

Καλούμε τους γονείς του Σχολείου μας να πλαισιώσουν, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του, τον σημαντικό θεσμό του Συλλόγου Γονέων, ο οποίος παράλληλα με τις ενέργειες της Πολιτείας και του Δήμου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση του οράματός μας για ολοένα και πιο ποιοτική παροχή εκπαίδευσης στα παιδιά μας.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!